A přece se točí! Tedy alespoň ve Světlé nad Sázavou

Amatérská filmová skupina ze Světlé nad Sázavou už zase začíná točit. Tentokrát se členové skupiny Majky a spol. rozhodli pro natočení dramatu.

uniweb weby

Amatérská filmová skupina ze Světlé nad Sázavou už zase začíná točit. Tentokrát se členové skupiny Majky a spol. rozhodli pro natočení dramatu. Název filmu Když kluk miluje vznikl už v květnu 2016, kdy se také začalo sprvním plánováním natáčení. V listopadu 2016 proběhl první casting, který byl velmi náročný, ale nakonec se podařilo vybrat ty nejvhodnější herce pro nov připravovaný film. Jednu zhlavních rolí si zahraje už profesionální herec Oliver Oswald, který do Světlé přijede až z Bratislavy. Další Slovenský kolega bude Milan Šebo a z hereček bude možné na place vidět Annu Hamanovou.

V tuto chvíli se dolaďují poslední detaily, jako je rozložení natáčecích dní a upřesnění lokací kde bude filmový štáb pracovat. Vše musí být připravené na poslední víkend v březnu. První klapka padne ve Světlé nad Sázavou na „apríla“, což je asi nejpříhodnější den pro takový projekt. Pokud půjde vše podle plánu, natáčení by mělo trvat do konce dubna. Na hotový film si ale diváci budou muset počkat až do příštího roku.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy