Antidepresivní večírek s Janem Burianem v Havlíčkově Brodě

Okrašlovací spolek Budoucnost ve spolupráci s Poetickými místy U Notáře v Havlíčkově Brodě pořádá v pátek 12. ledna v kavárně U Notáře koncert s povídáním Jana Buriana s podtitulem antidepresivní večírek.

uniweb weby

„Cílem je, aby lidé z pořadu odcházeli v lepším stavu, než v jakém jsou, když na pořad přicházejí,“ zve Jan Schneider, předseda Okrašlovacího spolku Budoucnost na akci, která začíná v 18.00 v poetickém podkroví nad kavárnou U Notáře v Havlíčkově Brodě.

Jan Burian se narodil v roce 1952 v Praze, kde i trvale žije. Je známý zejména jako písničkář, který hraje z velké části vlastní tvorbu, ale zhudebňuje české i zahraniční autory, zejména dánského básníka Benny Andersena (CD Unavený válečník). Ale také jako spisovatel, muzikant, básník, hudební skladatel, publicista, spisovatel, fotograf, moderátor (Magnesia Litera) a cestovatel (Island, Portugalsko, Chile). Starší generace jej zná z již rozpadlé dvojice Burian – Dědeček, mladší generace jej může znát krom jiného ze společných vystoupení se synem Janem se skupinou Republic of Two. V roce 2017 JB vydal své zatím poslední album „Jihotaje“ (celkem více jak 20 alb). Je ústřední postavou společenství Osamělí písničkáři, kteří se pravidelně představují také v Havlíčkově Brodě na knižním trhu.

Více na www.budoucnost-hb.cz.

Text: Vendula Kadlecová


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy