Nový blog španělského dobrovolníka

Muzeum v hledáčku dobrovolníka /Museum in volunteer´s viewfinder/ je název nového blogu, který si pro veřejnost připravil španělský dobrovolník Fernán Gonzales. Muzeum Vysočiny Pelhřimov, p. o., se jako hostitelská organizace zapojilo do projektu Erasmus+ Evropská dobrovolná služba, koordinující organizací je HodinaH také z Pelhřimova. Fernán se už od začátku svého pobytu zapojil do aktivit a různorodých prací v muzeu, proto by se vám rád představil a sdílel s vámi své zkušenosti a zážitky.

uniweb weby

Muzeum vhl edáčku dobrovolníka

Zdravím Vás! Jmenuji se Fernán, jsem ze Španělska. Jsem opravdu rád, že se v současnosti mohu zapojit do projektu Evropské dobrovolné služby v Muzeu Vysočiny Pelhřimov, p. o. Proto bych se s Vámi chtěl podělit a sdílet své dojmy a znalosti z historie a umění, s kterými se budu setkávat během práce vmuzeu. Věřím, že jich bude mnoho, prvním z nich je o ŠATLAVĚ.

Na závěr bych se Vám rád představil profesně:
Bakalářský obor Historie a kulturní dědictví jsem vystudoval ve svém rodném městě Burgos a poté jsem absolvoval magisterský stupeň voboru Management v oblasti kulturního dědictví a muzejnictví (2015-2016) na Univerzitě v Santiagu de Compostela. Po studiu jsem se rozhodl zapojit do projektu EVS a vybral jsem si muzeum v Pelhřimově, za což jsem velmi rád.

______________

Museum in volunteer´s viewfinder

Hello everyone! My name is Fernán and I am from Spain. I am currently in Pelhrimov realizing the European Volunteer Service project in the Muzeum Vysočiny Pelhřimov, something that I like very much.

When I finished my Master's Degree in Heritage Management and Museums (2015-2016) at the University of Santiago de Compostela, I decided to do an EVS project and chose Pelhřimov since it was the option I liked the most. Previously I completed the Degree of History and Heritage at the University of Burgos (2010-2014).

With this blog I intend to share some knowledge and curiosities related to the history and art of this town, in addition to the activities and projects that we are doing in the museum.

Many thanks to all for your attention, here I leave you with the first publication about the Old jail of the town.

Autor: Muzeum Vysočiny Pelhřimov , příspěvková orgranizace Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy