Centrum sociálních služeb Petrklíč slavilo patnácté narozeniny

Prosluněný pátek 9. června patřil v Ledči nad Sázavou Centru sociálních služeb Petrklíč při Oblastní charitě Havlíčkův Brod. Slavilo patnáct let svého působení.

uniweb weby

Slavnostní den zahájilo symbolické zasazení stromu, kterého se ujali pozvaní hosté v čele s ředitelkou Oblastní charity Havlíčkův Brod Annou Blažkovou a vedoucí Petrklíče Terezií Veletovou. „Ať tu Petrklíč je ještě minimálně patnáct krát patnáct let,“ pronesla při přípitku s úsměvem na rtech ředitelka Anna Blažková. 

Po slavnostním zahájení následoval bohatý program na terase stacionáře, který se vstřícností zajistili vynikající hudebníci z ledečské základní umělecké školy a šikovní tanečníci z ledečského střediska volného času. Fantastickou část oslav nadělili stacionáři samotní uživatelé, kteří si pod vedením pracovníků připravili vystoupení s názvem Roční období. Návštěvníci ani nedutali a s obdivem pozorovali, jak báječně jsou vystupující sehraní. 

Součástí narozeninového dne byla také komentovaná prohlídka zázemí včetně prodejní výstavy výrobků. „Moc děkujeme všem, kteří nás během našeho patnáctiletého působení jakkoliv podporovali. Díky patří našim zaměstnancům, uživatelům za jejich vystoupení, hudebníkům i tanečníkům, hostům a prostě všem, kteří se na organizaci a průběhu dnešního dne podíleli,“ uzavřela Terezie Veletová. 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy