Do Havlíčkova Brodu se vrací špičkový stolní tenis

Čeští stolní tenisté vstoupí do kvalifikace pro mistrovství Evropy družstev 2019 v Havlíčkově Brodě.

uniweb weby

Dobrá zpráva! Do Havlíčkova Brodu se opět vrací špičkový stolní tenis. Místní Akademie stolního tenisu HB Ostrov uvidí úvodní vystoupení českých reprezentantů vnově zavedené kvalifikaci pro mistrovství Evropy družstev 2019. Svěřenci trenéra Jindřicha Panského se vúterý 27. února střetnou sKyprem.

„Chceme ztoho udělat show se vším všudy. Zaměříme se především na naši reprezentaci. Diváci se mohou těšit na různé soutěže, tombolu o ceny, autogramiádu a také na našeho populárního maskota Stenlyho. Uděláme všechno, aby se oba reprezentační celky u nás cítily co nejlépe. A věřím, že se knám do Havlíčkova Brodu zápasy českého reprezentačního týmu brzy vrátí,“ říká šéf HB Ostrov Havlíčkův Brod Miroslav Jinek.

Havlíčkův Brod nebude prestižní sportovní akci ve stolním tenisu hostit poprvé. Vsrpnu 2013 se vKulturním domě Ostrov uskutečnily hned dvě významné události. Vsobotu 3. srpna zde byla slavnostně založena Síň slávy českého stolního tenisu, o čtrnáct dní později na Ostrově sehráli přátelské mezistátní utkání reprezentanti České republiky a Slovenska.

Český reprezentant Pavel Širuček ještě v předminulé sezoně oblékal dres havlíčkobrodského klubu...


To je ale dávná minulost HB Ostrov Havlíčkův Brod. Od srpna 2016 v klubu trojnásobného českého šampiona „funguje“ moderní Akademie stolního tenisu. A právě vjejí zrekonstruované hale sehrají vúterý 27. února reprezentanti České republiky své úvodní utkání vkvalifikaci pro mistrovství Evropy družstev 2019. „Byla by určitě škoda nevyužít výborných podmínek nově zrekonstruované haly i celého komplexu vHavlíčkově Brodě, kde jsou pro stolní tenis ideální podmínky. Plánujeme tam uspořádat i další akce, kromě jiného kontrolní turnaj a soustředění mládeže,“ dodává místopředseda České asociace stolního tenisu pro vrcholový sport Nikolas Endal.

Pohled do Arény HB Ostrov Havlíčkův Brod


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy