Do Třebíče přijede německý folkař Dyrk Shivay

Dyrk Shivay se po velkém úspěchu vrátí do České republiky, v září vystoupí v Třebíči. Jeho skvěle znějící hudba už u nás zaujala řadu posluchačů, a tak se tentokrát podívá také na Vysočinu, protože zdejší publikum si pochvaluje nejeden zahraniční umělec.

uniweb weby

Třebíčský koncert Dyrka Shivaye bude jeden ze čtyř v Česku a koná se 9. září od 19:00 hodin v Zadní synagoze. Německý umělec také uvažuje o tom, že ve městě, které je na seznamu UNESCO natočí klip z jeho živého vystoupení. V České republice se mu velice líbí a chválí si především své fanoušky, kteří jsou vždy vnímaví a dokáží se skvěle vcítit do jeho autorských písní.

Dyrk Shivay je německý zpěvák/songwriter, který si svou nezávislou hudbou získává čím dál větší publikum. Jeho psaní písní je neobyčejné - zčásti irské a orientální vlivy tomu všemu dodávají především exotický zvuk. Každá píseň vypráví zvláštní příběh a vypraví tak posluchače na cestu plnou emocí. Člověk tak může doslova pociťovat s tímto spojené intenzivní zážitky, které skrze magické živé vystoupení velice často zanechávají husí kůži.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 11.07.2017 18:56




1 +
 

Hlavní zprávy