Dopravní experti z Vysočiny a Dolního Rakouska se setkali v Retzu

Ve čtvrtek 21. 6. 2018 se na cestmistrovství v Retzu uskutečnilo druhé jednání odborníků na silniční hospodářství z Kraje Vysočina a z Dolního Rakouska.

uniweb weby

Ve čtvrtek 21. 6. 2018 se na cestmistrovství v Retzu uskutečnilo druhé jednání odborníků na silniční hospodářství z Kraje Vysočina a z Dolního Rakouska. Diskutovaná témata byla tentokrát zaměřena na kvalitu novostaveb a rekonstrukcí dopravních komunikací. Silničáři měli možnost vyrazit také do terénu a prohlédnout si právě probíhající práce na silničních stavbách v Retzu a jeho okolí. Zároveň sousedé z Rakouska představili kolegům vozový park a další technické vybavení pro údržbu komunikací.

Setkání v Retzu proběhlo jako jedna z aktivit projektu „Výměna zkušeností v oblasti silničního hospodářství v příhraničním regionu“, který je spolufinancován z Fondu malých projektů v rámci operačního programu Interreg V-A Rakousko – Česká republika. Vyhodnocení aktivit projektu bude prezentováno na závěrečné konferenci, která se uskuteční na podzim letošního roku v Třebíči.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
22.06.2018 13:28




0 +
 

Hlavní zprávy