Jak si pomoci reflexní terapií

Přijďte si poslechnout poutavou přednášku na téma reflexní terapie, která se bude konat 26. 4. 2017, ve Family Pointu. Co to je reflexní terapie a jak nám může být prospěšná? Vše se dozvíte 26. 4. 2017. Přednáška je zdarma. nezapomeňte si zarezervovat místo. Těšíme se na vás.

uniweb weby

Přijďte si poslechnout zajímavou přednášku vedenou Pavlou Čechovou, dne 26.4. 2017, od 14. hod., ve Family Pointu vHavlíčkově Brodě. Nezapomeňte si zarezervovat místo.

Reflexní terapie je přibližně 5000 let stará metoda péče o zdraví. Vznikla ve východní Asii. Pracuje sreflexními body, které se nacházejí na celém těle, nejčastěji se ale využívají reflexní plosky nohou. Původním úkolem reflexní terapie byla prevence, dnes je však hojně používána především kléčbě. Nejlepší reflexní terapie je bosá chůze venku. Kromě preventivní funkce pomáhá řešit akutní i chronické problémy, lze ji využít jako doplněk jiné léčby nebo kurychlení rekonvalescence.

Family Point je místo, kde si můžete bezplatně přebalit a nakrmit děti, využít možnosti internetu a informací i poradenství pro rodiny. Všechny přednášky, stejně jako veškeré služby a aktivity spojené s Family Pointem, může kdokoliv z veřejnosti navštívit bezplatně. Family Point je k dispozici v Horní ulici 197 v Havlíčkově Brodě každý všední den od 8.30 hodin do 16 hodin a v pátek do 14.30 hodin. Family Point je podporován Krajem Vysočina a městem Havlíčkův Brod. Více informací získáte na tel. čísle 734 694 487 případně emailové adrese: havl.brod@familypoint.cz, webových stránkách www.vysocina.familypoint.cz nebo facebooku: www.facebook.com/FamilyPointHB.

Autor: Michaela Hovorková Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
21.04.2017 12:24




0 +
 

Hlavní zprávy