Koncert skupiny Coventina v Komunitním centru Háta

Hudební skupina Coventina vystoupí v pátek 19. ledna nejen pro uživatelé Komunitního centra Háta v Ledči nad Sázavou. Posluchače kapela přenese v prostorách kavárny komunitního centra do dalekého Irska.

uniweb weby

„Klienti komunitního centra v kavárně Barborkafe už po několikáté připraví pro své příbuzné, známé, kamarády, ale i pro veřejnost kulturní program. Kavárna Barborkafe vznikla proto, aby lidé s mentálním a kombinovaným postižením ukázali, jak zvládnou vykonávat pracovní činnost. V místní kavárně obsluhují hosty, připravují občerstvení a vyhledávají kulturní akce, které by mohli zaujmout běžnou společnost.  


Právě poselství Coventiny, která je bohyní pramenů řek a jezer, kde se lidem dostávalo pomoci a hojnosti všeho druhu nás pomocí hudby přinese do dalekého Irska a odplaví z nás starosti a přinese klid a uvolnění v naších srdcích. Proto, kdo chce v novém roce utéct od běžných starostí, může přijít na chvíli se uvolnit a zaposlouchat se do tónu irské, skotské a ketlské hudby,“ zve Miroslav Krajcigr, projektový manažer a komunitní pracovník Komunitního centra Háta. Koncert začíná v 16.00.   


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy