Ochutnávka čajů ze Sibiře

Přijďte si poslechnout zajímavou přednášku vedenou Pavlou Talpovou a Václavem Nedělkou v úterý 21. března od 15.00 ve Family Pointu v Horní ulici 197 v Havlíčkově Brodě.

uniweb weby

Korporace Sibiřské zdraví byla založena v roce 1996 v Novosibirsku. Od té doby aktivně podporuje výzkum a vývoj. Vyrábí široké spektrum patentovaných biologicky aktivních doplňků stravy a léčebné kosmetiky. Základem výrobků je dlouhodobý vědecký výzkum jedinečných vlastností léčivek z oblasti Bajkalu a Horského Altaje. Ve skutečnosti zdravý organizmus nepotřebuje žádné léky. Avšak aby se takovým stal, je potřeba o něj pečovat.

Family Point je místo, kde si můžete bezplatně přebalit a nakrmit děti, využít možnosti internetu a informací i poradenství pro rodiny. Všechny přednášky, stejně jako veškeré služby a aktivity spojené s Family Pointem, může kdokoliv z veřejnosti navštívit bezplatně. Family Point je k dispozici v Horní ulici 197 v Havlíčkově Brodě každý všední den od 8.30 do 16.00 a v pátek do 14.30.
Family Point podporuje Kraj Vysočina a město Havlíčkův Brod.
Více informací získáte na telefonním čísle 734 694 487 případně emailové adrese: havl.brod@familypoint.cz, webových stránkách nebo Facebooku.


Autor: Michaela Hovorková Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 09.03.2017 13:23




0 +
 

Hlavní zprávy