KIWI je ideální domácí inhalátor pro dospělé i pro děti

Počet pacientů s nejrůznějšími onemocněními dýchacích cest stále roste. Kvalitní inhalátory se proto stále častěji objevují i v domácnostech. Přinášíme vám tip na tichý domácí aerosolový inhalátor KIWI.

uniweb weby

Počet pacientů s nejrůznějšími onemocněními dýchacích cest stále roste. Kvalitní inhalátory se proto stále častěji objevují i v domácnostech. Přinášíme vám tip na tichý a účinný domácí inhalátor KIWI.

Jaké jsou výhody domácího inhalátoru KIWI?

KIWI je aerosolový inhalátor pracující na bázi technologie MESH spojující v sobě ty nejlepší funkce kompresorových a ultrazvukových systémů v jednom přístroji. KIWI v sobě kombinuje rychlost a účinnost kompresorového systému s tichostí a univerzálností – napájení ze sítě a na baterie – ultrazvukového systému. Jedná se o ideální zařízení pro dospělé i pro děti, v domácí péči i v případě nutnosti ve venkovním prostředí. Komora na léčivý přípravek je vyrobena z polyethersulfonu (PES), inovativního materiálu zaručujícího vysokou odolnost vůči nárazům a plnou sterilizaci v autoklávu, zatímco disk MESH je vyroben z nikl-palladia (Ni-Pd) poskytujícího dlouhodobou trvanlivost a účinnost. Zbytkový objem, tedy léčivo, které nelze přeměnit na aerosol, byl pomocí inovativní konstrukce komory minimalizován na méně než 0,1 ml, čímž došlo ke zvýšení účinnosti terapie. Alkalické baterie poskytují nezávislý provoz po dobu více než dvě hodiny, která je nejdelší dnes dostupnou na trhu.

Jak fungují klinické inhalátory v nemocnicích?

Pro zajímavost vám ještě přinášíme inoformace o klinických inhalátorech. Ty jsou obvykle poháněny pístovým kompresorem a jsou vybaveny nebulizátorem nebo nebulizačním setem. Slouží k inhalaci studeného aerosolu. Využívají se proto při léčbě laryngitidy nebo akutního astatického záchvatu.

Od přístrojů pro domácí použití se klinický inhalátor odlišuje schopností dlouhého provozu. Výrobci garantují nepřetržitý provoz po dobu čtyř hodin. Profesionální inhalátory naleznou své využití nejen na klinikách a v nemocnicích, ale také v respiračních školkách a speciálních školách, na dětských odděleních a dětských stacionářích.

Proč právě studená inhalace?

Studená inhalace spočívá ve vdechování vodného roztoku o teplotě 22 až 26 stupňů a pomáhá při léčbě respiračních onemocnění – laryngitidy, zánětu hrtanu a průdušek, bronchitidě i hlubokém zápalu plic. Léčbu lze velmi efektivně řídit, a to určením velikosti inhalovaných částic. Platí jednoduché pravidlo – čím jemnější vdechovaný aerosol je, tím hlouběji v dýchacích cestách proniká. Nejdrobnější částečky se dostanou až do alveolí, nejjemnějších plicních sklípků.

Spolehlivost je nutno ověřovat

Všechny inhalátory nabízené společností KRÁSNÝ – zdravotnická technika, s.r.o., patří mezi nejkvalitnější profesionální přístroje na našem trhu. Bez výjimky jsou nositeli evropského certifikátu CE 0434 a splňují normu ISO 9001 a ISO 13485. Společnost samozřejmě poskytuje na všechny prodávané výrobky kompletní záruční i pozáruční servis a zabezpečuje odborné revize lékařských přístrojů. Celý sortiment zdravotnické techniky lze pohodlně zakoupit i prostřednictvím specializovaného eshopu.

Doporučené odkazy

Fotogalerie
Autor: Inhalátory pro dospělé i děti Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy