První den Vysočina Festu ve fotografii

Ve čtvrtek 6. července odstartoval v jihlavském letním amfiteátru největší hudební festival kraje Vysočina. Pátý ročník Vysočina Festu je i letos zcela vyprodán, což pořadatelé hlásili dopředu několik měsíců před začátkem festivalu.

uniweb weby

První den Vysočina Festu odstartovala na hlavní stage kapela Tata Bojs, poté následovala zpěvačka a hlavně velká bojovnice Anna K. Po setmění se představil hlavně u žen velmi oblíbený David Koller, se kterým si známé hity zpíval zaplněný areál. Na závěr se se svou světelnou show plnou pyro efektů na podiu předvedla populární skupina Mandrage.

Pořadatelé připravili pro návštěvníky letos čtyři stage plné nejrůznějších hudebních stylů. Na své si tak přišli také fanoušci zpěváků jako např. Marpo & Troublegang, Kali + Peter Pan či velmi oblíbeného mladého zpěváka Pavla Callty. Na regionální stage se představily místní kapely Exit, Filtr či Autobus.

Hlavním tahákem letošního ročníku jsou Pavol Habera & Team, kteří se jihlavským návštěvníkům představí v pátek večer na hlavní Bosch stage od 21.30.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy