Sestavení CV na míru ...

Přijďte si poslechnout zajímavou přednášku vedenou Marií Rothbauerovou v úterý 16. května v 10.00 ve Family Pointu v Havlíčkově Brodě. Nezapomeňte si zarezervovat místo.

uniweb weby

Nevíte jak si číst pracovní inzeráty a vybrat pro sebe vhodnou práci? Máte problém se správným sestavením svého životopisu?

A právě s Marií Rothbauerovou, otevřel Family Point i pracovně-právní poradnu. Můžete se na ní obrátit stématy, které se týkají sestavení životopis na míru a jak složit motivační dopis. Jak číst v inzerátech nabízejících práci a přitom nenaletět. Jak vybrat zaměstnání a jak se motivovat. A třeba se dozvíte, že i když máte vpráci problém tak výpověď nemusí jediná možnost.

V případě zájmu se můžete objednat na telefonním čísle 734 684 487.

Všechny přednášky, stejně jako veškeré služby a aktivity spojené s Family Pointem, může kdokoliv z veřejnosti navštívit bezplatně. Family Point je k dispozici v Horní ulici 197 v Havlíčkově Brodě každý všední den od 8.30–16.00 a v pátek do 14.30. Více informací získáte na telefonním čísle 734 694 487 případně emailové adrese: havl.brod@familypoint.cz, webových stránkách nebo Facebooku.

Autor: Michaela Hovorková Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
12.05.2017 12:24




0 +
 

Hlavní zprávy