Soutěžní souboj v požárním útoku v Rozsochatci

V sobotu 16. září se konal v Rozsochatci jedenáctý ročník soutěže v požárním útoku O pohár starosty obce, kterou každoročně pořádají na fotbalovém hřišti místní dobrovolní hasiči.

uniweb weby

 Soutěž byla rozdělena na dvě části. Dopoledne se utkaly družstva mladých hasičů. Mladších družstev soupeřilo celkem sedm. Na prvním místě se umístilo družstvo Libice nad Doubravou, druhý byl tým Dolní Krupé a třetí Chotěboř. Starších družstev bylo pět, zvítězil tým Chotěboře před Libicí nad Doubravou a domácím družstvem mladých hasičů. 

Odpoledne probíhala soutěž dospělých. Klání zahájilo devět družstev mužů, z nichž se na prvním místě umístilo družstvo z Jilemníku, na druhém Rozsochatec B a na třetím domácí družstvo Rozsochatec A. Následovala soutěž veteránů, ve které soupeřilo pět družstev. Na prvním místě se umístili veteráni ze Ždírce, druhé bylo družstvo z Libice nad Doubravou a třetí tým z Kyjova. Na závěr soutěže proběhly požární útoky šesti družstev žen. Na prvním místě se umístily ženy z Chotěboře, druhé byly ženy z Libice nad Doubravou a třetí dorostenky z Rozsochatce - Dorky.

Po krátké přestávce vyhlásil starosta SDH v Rozsochatci Jakub Dobrovolný celkové výsledky a ceny družstvům předal starosta obce Jaroslav Krédl. Všichni zúčastnění jsou do svého sportu zapálení a neodradilo je ani deštivé počasí, které provázelo zejména odpolední část soutěže.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy