Titul pro debl Štěpán Holub - Matyáš Jinek

V Havířově a Ostravě pokračoval seriál Bodovacích turnajů mládeže České republiky ve stolním tenisu sezony 2017/2018.

uniweb weby

Početné skupině nejmenších nadějí HB Ostrov Havlíčkův Brod přinesl nejvíce úspěchů nedělní “bodovák“ nejmladšího žactva vHavířově. Štěpán HOLUB se stal jedním znejúspěšnějších účastníků celého turnaje, když na Velké ceně Havířova vybojoval dvě cenné medaile. Ve čtyřhře nejmladších žáků společně s Matyášem JINKEM získali zlato, sám pak ve dvouhře našel jediného přemožitele až ve finále, kde prohrál sDavidem Sochorem zpražské Sparty. Další stříbro pro HB Ostrov vybojoval ve čtyřhře Jakub RŮŽIČKA, který hrál ve dvojici s Jindřichem Morávkem ze Strážnice.

Druhé Bodovací turnaje mládeže na severu Moravy přinesly mladým stolním tenistům HB Ostrov Havlíčkův Brod ještě dva „malé“ poháry za vítězství vsoutěži útěchy kategorie A. V Havířově byl v“útěše“ mladších žáků nejlepší Lukáš SVOBODA, obdobně uspěl Šimon JADRNÝ, jenž v Ostravě ovládl soutěž útěchy A dorostenců.

Jeden zápas od medaile byli vHavířově Matyáš JINEK a Štěpán HOLUB, kteří ve čtyřhře mladších žáků prohráli ve čtvrtfinále sdvojicí STC Slaný Chadima – Černý 1:3. Ve čtyřhře nejmladších žákyň se do čtvrtfinále Velké ceny Havířova probojovala i Martina HURNÍKOVÁ, která se představila po boku Michaely Rohové z Humpolce.



Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 25.10.2017 15:22




0 +
 

Hlavní zprávy