Tradiční příložanské posvícení

Sbor dobrovolných hasičů v Příložanech o víkendu 18. až 20. srpna uspořádal tradiční posvícení, které doprovodilo pěkné počasí po všechny tři dny. Tančilo se až do ranních hodin.

uniweb weby

„V pátek se uskutečnila taneční zábava se skupinou WEGETT. Sobotní odpoledne patřilo fotbalu na novém víceúčelovém hřišti. Tradiční fotbalové utkání svobodní versus ženatí skončilo tentokrát smírně v poměru 4:4. Tečku za sobotním odpolednem udělala večerní zábava se skupinou PHOENIX. Nedělní program zahájila mše svatá sloužena P. Tomášem Holcnerem. Po jejím skončení následovalo zavádění po dědině s dechovou kapelou  Malá dechovka z Moravskobudějovicka, která po skončení vyhrávala se zpěváky Janem Noskem a Jarkou Kunstovou v areálu bývalé školy do podvečerních hodin. Tečku za příložanským posvícením udělala večerní diskotéka v podání Jirky Smětáka. Jako o každém posvícení nechyběly v Příložanech kolotoče se stánky dobrého občerstvení. 

Na závěr bych chtěl poděkovat všem členům a členkám Sboru dobrovolných hasičů v Příložanech, ale i mládeži, kteří se zúčastnili zavádění po dědině. Dále srdečný dík patří Pohostinství Romana Tvrze a jeho personálu za občerstvení pro účinkující z Restaurace Viola Jaroměřice. Poděkování patří také firmě TESMA, zvláště pracovníkům a našemu občanu Radku Pokornému za úklid a posečení trávy v obci a Martinu Vodičkovi za úpravu živých plotů a přípravu buxusů pro zavádějící chasu a občany. Posvícení skončilo se vším všudy. Nashledanou v Příložanech,“ popsal za pořadatele Josef Krejcar, starosta SDH Příložany.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 21.08.2017 21:25




0 +
 

Hlavní zprávy