Třebíč vstupuje do dalšího ročníku extraligy

O víkendu vyhlásili třebíčští baseballisté nejlepší trenéry a hráče uplynulé sezóny. Stalo se tak tradičně na klubovém plesu, který předchází startu nového ročníku Extraligy. Do nejvyšší české soutěže vstoupí muži Nuclears na domácím stadionu v neděli 1. dubna 2018, kdy Na Hvězdě vyzvou tým Tempo Praha.

uniweb weby

Takzvaný Opening Day má program už od 12.00, kdy proti sobě nastoupí v ukázkových utkáních celky mladších žáků do sedmi a do devíti let. Mladí hráči Třebíče nastoupí proti Oilers Hodonín, a to ve zjednodušených formách baseballu, které jsou přizpůsobeny pro děti.

Od 14.00 jsou připraveny soutěže pro veřejnost v baseballovém trojboji. Děti ve věku od pěti do deseti let budou moci změřit své síly a dovednosti v běhu po metách, hodu a odpalu baseballového míčku do dálky. Ve hře je řada zajímavých cen! Po celý den bude navíc Na Hvězdě zdarma k dispozici pro ty nejmenší skákací hrad.

Slavnostní zahájení nové sezóny je naplánováno na 15.45 a v 16.00 vypukne pro Nuclears první letošní klání před domácím publikem. K dispozici bude mít hlavní trenér Jan Gregor už i část zahraničních posil. Opírat se bude ale hlavně o domácí odchovance. Třebíč má nejmladší tým v Extralize, do kterého dorostli mladí reprezentanti.

Na hřišti se představí řada juniorů oceněných v sezóně 2017. V kategorii do 18 let (Extraliga U18) byli vyhlášeni: David Sklenář (nejlepší nadhazovač), Robin Vávra (nejlepší hráč obrany), Martin Švihálek (nejlepší pálkař) a Lukáš Hlouch (nejužitečnější hráč). Mezi juniory do 21 let (Extraliga U21): Roman Dvořák (nejlepší nadhazovač), Lukáš Hlouch (nejlepší hráč obrany), Marek Krejčiřík (nejlepší pálkař) a Kamil Pejchal (nejužitečnější hráč). Ocenění mezi muži (Extraliga mužů) získali: Devon Barker (nejlepší nadhazovač), Marek Krejčiřík (nejlepší hráč obrany), Radim Novotný (nejlepší pálkař) a Wesley Judish (nejužitečnější hráč). 

Trenérským objevem roku 2017 byl vyhlášen Adam Vávra –  asistent trenéra mladších žáků do devíti let (1. místo ČBP na Moravě). Trenérem roku se stal Štěpán Chytka –  hlavní trenér starších žáků do 11 let (1. místo na MČR a 1. místo na ČBP).

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy