Výstava fotografií na havlíčkobrodské radnici

Od prvního únorového týdne je v Nové radnici v Havlíčkově Brodě k vidění výstava fotografií členů Fotostřediska Havlíčkův Brod, které jako fotoklub vzniklo v roce 1961 a prvním předsedou klubu byl Květoslav Korba.

uniweb weby

Pouhých šest členů bylo u založení fotoklubu  pod názvem Fotostředisko Havlíčkův Brod. V historii klubu figuruje 94 jmen nadšených fotografů. Dnes má klub 31 členů. O zpestření vernisáže se postaral hrou na kytaru a zpěvem Pavel Lutner. V přízemí a v prvním patře Nové radnice visí v současné době autorská výstava členů Fotostřediska Havlíčkův Brod. Téma výstavy nebylo tentokrát dané, autoři si mohli zvolit jakoukoliv fotografii ze své tvorby, kterou chtějí lidem ukázat a ta byla vystavena. Tím vznikl opravdu rozmanitý celek, který stojí za zhlédnutí. Nalezneme zde přírodu, portrét, akt, architekturu, abstrakci, faunu, flóru.... Je zde vystaveno 31 fotografií od 22 autorů: Karel Blahna, Romolo Cicutto, Lubomír Fila, Jaroslav Habásko, Martin Halama,

Jiří Hřebřina, Pavel Juráček, Jaroslav Kadlec, Květa Lutnerová, Vladimír Kunc, Jaroslava Melicharová, Josef Nikl, Stanislav Novotný, Jiří Rod, Ladislav Seidl, Jaromír Svoboda, Bohumír Špaček, Petr Tichý,  Josef Uhlíř, Jan Volný a Antonín Vystrčil. Výstava potrvá do 31. srpna 2018.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy