Zkameněliny - Jantar, Araukarit, zkamenělé pozůstatky

Přijměte pozvání na přednášku s Eliškou Beránkovou, dne 14. 11. 2018, od 16.00 hod., ve Family Pointu v Horní ulici 197, Havlíčkův Brod. Nezapomeňte si zarezervovat místo.

uniweb weby

Tématem budou MINERÁLY S TAJUPLNÝM VZNIKEM – Jantar, Araukarit, zkamenělé pozůstatky

Eliška Beránková se již 10 let živí prací slidmi obou pohlaví a všech věkových kategorií voblasti výkladu karet, esoterického poradenství a osobnostního rozvoje. Představí jednotlivé kameny a minerály, vysvětlí, jaké mají účinky a jak je používat. Jak kameny nakupovat a vybírat. Také poradí, jak o ně správně pečovat.

Family Point je místo, kde si můžete bezplatně přebalit a nakrmit děti, využít možnosti internetu a informací i poradenství pro rodiny. Všechny přednášky, stejně jako veškeré služby a aktivity spojené s Family Pointem, může kdokoliv z veřejnosti navštívit bezplatně. Family Point je k dispozici v Horní ulici 197 v Havlíčkově Brodě každý všední den od 8.30 hodin do 16 hodin a v pátek do 14.30 hodin. Family Point je podporován Krajem Vysočina a městem Havlíčkův Brod. Více informací získáte na tel. čísle 734 694 487 případně emailové adrese: havl.brod@familypoint.cz, webových stránkách www.vysocina.familypoint.cz nebo facebooku: www.facebook.com/FamilyPointHB.

Autor: Michaela Hovorková Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 12.11.2018 11:30




0 +
 

Hlavní zprávy