Zlato Jakuba Růžičky ve čtyřhře

Víkendové Bodovací turnaje mládeže v Blansku a Hustopečích přinesly havlíčkobrodským nadějím tři medaile.

uniweb weby

Nejcennější kov si v Blansku na tradičním Memoriálu Jiřího Přikryla st. vybojoval Jakub RŮŽIČKA, který společně s Jindřichem Morávkem z TJ Strážnice vyhrál čtyřhru nejmladších žáků. Ve stejné soutěži pak Štěpán HOLUB a Matyáš JINEK získali stříbro, bronz ve dvouhře nejmladších žáků přidal Štěpán HOLUB. Obrovskou smůlu měl Matyáš JINEK, kterému vdramatickém čtvrtfinálovém utkání se slánským Krčkem utekla medaile o dva míčky. Martina HURNÍKOVÁ postoupila ve dvouhře nejmladších žákyň do osmifinále, Marek HITZGER se v soutěži útěchy „A“ dostal do čtvrtfinále.

Trenér Karol Korbel radí svým svěřencům Matyáši Jinkovi a Štěpánu Holuboviolbovi


V Hustopečích se z havlíčkobrodského pohledu zrodily nejlepší výsledky ve čtyřhře. Erik TOPIČ s Matějem Holubem (SK Jihlava) byli jeden zápas od medaile, když se ve čtyřhře kadetů probojovali do čtvrtfinále, ve stejné soutěži děvčat skončily Klára PEŠTÁLOVÁ s Danielou Růžičkovou (TJ SB Světlá nad Sázavou) v osmifinále.

Filip Karel reprezentoval v Maďarsku

Filip KAREL se uplynulý víkend zúčastnil III. ročníku mezinárodního turnaje minikadetů Olympic Hopes Tournament for Visegrad Countries 2017 v Budapešti. V soutěži družstev, kde Českou republiku reprezentoval spolu s Janem Pisárem a Martinem Skotnicou, Češi obsadili čtvrté místo. Soutěž jednotlivců již Filip Karel dohrával s velkým sebezapřením, když jej sužovaly zdravotní problémy s ramenem. V celkovém pořadí mladý havlíčkobrodský stolní tenista obsadil patnáctou příčku.

Filip Karel v reprezentačním dresue


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy