Čtyři medaile z mezinárodního Satellite Tour 2018

Mladí stolní tenisté HB Ostrov Havlíčkův Brod mají za sebou úspěšný vstup do nové sezony. Svěřenci trenérů Bohumila Vožického, Davida Štěpánka a Františka Kanty na turnajích mezinárodního seriálu Satellite Tour 2018 posbírali celkem čtyři medaile, z toho hned dvě zlaté.

uniweb weby

Medailovou žeň mladých havlíčkobrodských stolních tenistů načal na druhém turnaji letošního Satelitu vHavířově Štěpán Holub. V silné konkurenci získal ve dvouhře mladších žáků cenný bronz, když vsemifinále prohrál spozdějším vítězem Nikonem Šutovem zBěloruska 2:3.

Závěrečný turnaj vHluku přinesl havlíčkobrodským barvám tři cenné kovy. Zlato ve dvouhře kadetů získal Filip Karel, mezi dorostenci triumfoval Ondřej Květon, nováček v havlíčkobrodské Akademii HB Ostrov.

Závěrečný den turnaje se družstvo chlapců HB Ostrov Havlíčkův Brod A probojovalo až do finále, kde podlehlo výběru České republiky. I tak je stříbro pro tým, který se představil ve složení Matyáš Jinek, Ondřej Květon a Šimon Jadrný, pěkným úspěchem.

Další významnou akcí pro mladé stolní tenisty HB Ostrov Havlíčkův Brod bude první Bodovací turnaj mládeže České republiky, který se uskuteční ve dnech 8. až 9. září vPraze.

Fotogalerie
Autor: František Zálewský Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 20.08.2018 22:15




0 +
 

Hlavní zprávy