Den dětí

Zveme Vás na oslavu Mezinárodního dne dětí 1. 6. 2017, od 09.00 – 15.00 hod., ve Family Pointu. Těšit se můžete na veselý den plný kreativního tvoření.

uniweb weby

Zveme Vás na oslavu Mezinárodního dne dětí 1. 6. 2017, od 09.00 – 15.00 hod., ve Family Pointu.

Těšit se můžete na veselý den plný kreativního tvoření.

Mezinárodní den dětí (MDD) se poprvé slavil ve více zemí až roku 1950. MDD je dnem kdy se po celém světě pro děti konají různé zábavné akce, hry nebo sportovní turnaje. Je třeba upozornit na práva a potřeby dětí, se kterými je v dnešní době často jednáno jako s dospělými. Jedním ze smyslů Mezinárodního dne dětí je, že rodina by měla být pohromadě a věnovat se sama sobě, přece všichni známe přísloví - kdo si hraje - nezlobí. Těšíme se na Vás.

Family Point je místo, kde si můžete bezplatně přebalit a nakrmit děti, využít možnosti internetu a informací i poradenství pro rodiny. Všechny přednášky, stejně jako veškeré služby a aktivity spojené s Family Pointem, může kdokoliv z veřejnosti navštívit bezplatně. Family Point je k dispozici v Horní ulici 197 v Havlíčkově Brodě každý všední den od 8.30 hodin do 16 hodin a v pátek do 14.30 hodin. Family Point je podporován Krajem Vysočina a městem Havlíčkův Brod. Více informací získáte na tel. čísle 734 694 487 případně emailové adrese: havl.brod@familypoint.cz, webových stránkách www.vysocina.familypoint.cz nebo facebooku: www.facebook.com/FamilyPointHB.

Autor: Michaela Hovorková Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 25.05.2017 10:53




0 +
 

Hlavní zprávy