Hlasujte a zvolte nejlepšího Sportovce Kraje Vysočina za rok 2016

Až do 3. března je možné hlasovat o nejlepšího Sportovce Kraje Vysočina za rok 2016. Vybrat si můžete z kategorií jednotlivec a kolektiv nebo vyplnit speciální formulář a ještě donominovat dalšího sportovce nebo sportovní kolektiv. Tradiční krajská anketa má za cíl udělit poctu regionálnímu sportu a poděkovat všem sportovcům za jejich píli a nasazení.

uniweb weby

Kraj Vysočina ve spolupráci s Krajskou organizací České unie sportu hledá sportovce, kteří v roce 2016 dosáhli významných sportovních výsledků. Sportovní odborná veřejnost už v lednu nominovala například hokejistu Romana Erata, stolního tenistu Tomáše Treglera, rychlobruslařku Martinu Sáblíkovou, vodní lyžařku Kateřinu Švecovou, moderní gymnastku Veroniku Dolejší nebo atletku Kateřinu Pulgretovou. Nechybí ani hendikepovaný úspěšný plavec Martin Císař a ze sportovních kolektivů například brodští softbalisté, třebíčští baseballisté, fotbalová FC Vysočina Jihlava, Mažoretky z Batelova, družstvo volejbalových juniorek z Krajského centra talentované mládeže Volejbal Vysočina, gymnastky z Bedřichova nebo havlíčkobrodští stolní tenisté.

K započítání hlasu je potřeba potvrdit elektronický odkaz odeslaný na e-mailovou adresu hlasujících.

Slavnostní galavečer s vyhlášením nejlepších sportovců Kraje Vysočina se uskuteční v pátek 7. dubna ve Žďáře nad Sázavou.

Hlasovat můžete zde.


Anketa má vlastní stránky na Facebooku.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy