Jak dosáhnout sebevědomí a sebelásky podle Dalajlámy

Sebevědomí je důležitá složka osobnosti, která určuje, do jaké míry si člověk uvědomuje své možnosti, schopnosti a rezervy.

uniweb weby

Přijďte si poslechnout zajímavou přednášku na téma o dosažení sebevědomí a sebelásky, dne 20.9. 2017, od 16. hod., ve Family Pointu v Havlíčkově Brodě.

Sebevědomí je důležitá složka osobnosti, která určuje, do jaké míry si člověk uvědomuje své možnosti, schopnosti a rezervy, jak se hodnotí a do jaké míry věří ve svou schopnost obstát v životních situacích. S tím vším pak samozřejmě souvisí, zda se má člověk rád a sama sebe si váží.

Nezapomeňte si zarezervovat místo.

Family Point je místo, kde si můžete bezplatně přebalit a nakrmit děti, využít možnosti internetu a informací i poradenství pro rodiny. Všechny přednášky, stejně jako veškeré služby a aktivity spojené s Family Pointem, může kdokoliv z veřejnosti navštívit bezplatně. Family Point je k dispozici v Horní ulici 197 v Havlíčkově Brodě každý všední den od 8.30 hodin do 16 hodin a v pátek do 14.30 hodin. Family Point je podporován Krajem Vysočina a městem Havlíčkův Brod. Více informací získáte na tel. čísle 734 694 487 případně emailové adrese: havl.brod@familypoint.cz, webových stránkách www.vysocina.familypoint.cz nebo facebooku: www.facebook.com/FamilyPointHB.

Autor: Michaela Hovorková Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 20.09.2017 10:42




0 +
 

Hlavní zprávy