Velikonoční doprovázená pouť

Doprovázená pouť je starodávná technika sebepoznání. Nese s sebou znamení naší cesty životem. Je úkolem průvodce tato znamení vnímat, zvědomovat je. Doprovázené poutě využívali lidé od nepaměti jako místo setkání s druhými, se sebou, jako prostor pro poznání či pro spojení s energiemi Vesmíru, božstev apod. V současnosti je doprovázená pouť jednou z metod sebepoznání a pohybuje se mezi koučinkem, intuitivním rozhovorem a vlastní introspekcí.

uniweb weby

S radostí zveme k Velikonoční společné doprovázené pouti 24. března 2018.

Čeká nás putování v oblasti Pavlova u Ledče nad Sázavou. Výchozem bodem bude Záchranná stanice Pavlov.

 Opět půjdeme nenáročnou krátkou trasu tak, aby byla příjemná pro každého, kdo využívá vozík či jinou kompenzační pomůcku. Jako již tradičně u společných poutí je cílem setkání a společný prožitek širokého spektra lidí - zdravých, handicapovaných, aktivních, neaktivních, pokročilých poutníků i poutěmi nedotčených, mladých i pokročilejších.... právě tímto setkání vzniká onen bohatý prožitek. Vezměte s sebou tedy své přátele či rodinu, kolegy a pojďme se navzájem inspirovat.

Tato pouť je výjimečná tím, že pro zájemce nabízíme začátek již v pátek podvečer od 17h s přespáním ve vile Pavlov. V sobotu pak účast na vlastní pouti. Pátek tedy není pevnou součástí pouti a není nutný, určitě však bude velmi příjemný:-).

Možnosti:

Pátek 23. března  - po 17.00 příjezd do vily

Program: společný čas u povídání, sdílení, společného velikonočního tvoření (možná něco upečeme, možná něco vyrobíme...), možná si zameditujeme - zkrátka tak, jak přirozeně budeme cítit.
Cíl je strávit příjemný společný večer, naladit se na společnou pouť.

Přespání je možné na matracích a karimatkách, které máme k dispozici. Vezměte svůj spacák. Cena přespání 170,-/osoba. V případě, že chcete mít zajištěno ložní prádlo, je cena 250,-/osoba.

Vezměte s sebou klidně něco dobrého k snědku, podělíme se navzájem.

Sobota 24. března od 9.30 - vlastní pouť

 V úvodním kruhu se seznámíme a společně naladíme. Pohovoříme o tématu pouti a vydáme se na cestu. Po návratu opět ve vile posdílíme a shrneme prožitky a poznání pouti. Občerstvíme se a postupně rozloučíme.
Drobné občerstvení ( bageta, pomazánka, buchta, čaj, káva, voda) bude zajištěno. Větší jídlo a svačinu a pití na cestu si každý účastník zajišťuje sám.

Pomůžeme zajistit spolujízdu na místo konání. Chcete-li uvádějte, prosím, zda požadujete místo v autě nebo naopak místo ve svém autě nabízíte.

Průvodci poutí nám budou Jan Bím a Ivana Kmochová

Svoji účast, prosím, potvrďte na kontaktech: Ivana@kruhcentrum.cz nebo tel. 736 442 694. Prosíme o uvedení, zda se účastníte obou dnů nebo jen soboty. Děkujeme.

Autor: Ivana Kmochová Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 21.03.2018 16:43




0 +
 

Hlavní zprávy