Výroba přírodní kosmetiky - budeme vyrábět: zubní pastu a lesk na rty

Pokud si rádi vyrábíte, přijďte na naši přednášku, která zahrnuje také praktickou ukázku výroby přírodní kosmetiky.

uniweb weby

Výroba přírodní kosmetiky

Přijďte si poslechnout zajímavou přednášku vedenou Hanou Čížovou, dne 4.10. 2017, od 16. hod., ve Family Pointu vHavlíčkově Brodě. Rezervace místa je nutná, kvůli materiálu.

Chcete kosmetiku, která není plná chemických přísad? Nechcete za přírodní bio kosmetiku mnoho utrácet? Pokud si rádi vyrábíte, přijďte na naši přednášku, která zahrnuje také praktickou ukázku výroby přírodní kosmetiky. Dostanete skvělé tipy na základní recepty a za mírný poplatek si také můžete výrobu sami vyzkoušet.

Family Point je místo, kde si můžete bezplatně přebalit a nakrmit děti, využít možnosti internetu a informací i poradenství pro rodiny. Všechny přednášky, stejně jako veškeré služby a aktivity spojené s Family Pointem, může kdokoliv z veřejnosti navštívit bezplatně. Family Point je k dispozici v Horní ulici 197 v Havlíčkově Brodě každý všední den od 8.30 hodin do 16 hodin a v pátek do 14.30 hodin. Family Point je podporován Krajem Vysočina a městem Havlíčkův Brod. Více informací získáte na tel. čísle 734 694 487 případně emailové adrese: havl.brod@familypoint.cz, webových stránkách www.vysocina.familypoint.cz nebo facebooku: www.facebook.com/FamilyPointHB.

Autor: Michaela Hovorková Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 03.10.2017 11:38




0 +
 

Hlavní zprávy