Nové CD Ivy Kletečkové Nepopírám

Iva Kletečková, zpěvačka z Havlíčkova Brodu, vydává ve vlastní produkci album s názvem Nepopírám. Plní si tak svůj dlouholetý sen.

uniweb weby

Iva Kletečková zpívá od dětství a prošla kapelami odlišných žánrů. Z pódií svým zpěvem rozdává radost už řadu let, ale dávnou touhu vydat své vlastní album si splnila až teď.

/uws_images/firmy/083199/clanky/nove-cd-ivy-kleteckove-nepopiram/000001_h.jpg

Booklet nového CD

CD obsahující jedenáct převzatých skladeb (coverů) s původními českými texty nahrála v průběhu roku 2014 ve studiu AB RECORDS Škrdlovice u Žďáru nad Sázavou. Právě v těchto dnech se dostává k posluchačům.
Výběr obsahuje jak zásadní hity světových kapel (To Much Love Will Kill You od Queen či Sweet Child O´ Mine od Guns n´ Roses), tak méně známé skladby – mimo jiné z repertoáru americké zpěvačky Beth Hart.
Kromě deseti sólových věcí se na kompilaci objevuje společný duet se Zbyňkem Mrkvičkou (New-Titan). Skladba má název Když jsi pryč (v originále When You´re Gone od Bryana Adamse, který zpívá duet s Mel C).
„Chtěla bych i touto cestou poděkovat všem muzikantům, kteří se na albu podíleli. Díky práci ve studiu jsem poznala nejen výborné muzikanty, ale současně skvělé lidi. Byla to životní zkušenost par excellence,“ říká Iva Kletečková.
Nahrávky vznikly z čiré radosti a CD je určeno především pro přátele zpěvačky, nemá komerční ambice. Případní zájemci z řad veřejnosti ale mohou CD zakoupit v obchůdku Tulipán v Havlíčkově Brodě. Cena je 100 Kč.
„Doufám, že se nahrávky budou posluchačům líbit tak jako nám, kteří jsme se na nich společně podíleli,“ dodává s úsměvem první dáma havlíčkobrodského hudebního crossoveru.

Ukázky z nového alba Nepopírám

Malé množství lásky

Ničivý ráj

Nepopírám

Spodní proudy

Autor: Milan Pilař

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 24.12.2014 00:00



0 +
 

Hlavní zprávy