Krajský přebor Vysočiny v bleskovém šachu o svátcích ve Žďáře nad Sázavou

Během druhého vánočního svátku na Štěpána se odehrál ve Žďáře nad Sázavou v hotelu Hajčman tradiční 36. ročník vánočního turnaje v bleskovém šachu. Memoriál Josefa Chalupy byl zároveň otevřeným přeborem Kraje Vysočina pro rok 2018. Pořadatelem byl ŠK TJ Žďár nad Sázavou.

0

Před 7 roky

Krajský přebor Kraje Vysočina mládeže do 16 let v šachu 2017

Krajský přebor mládeže do 16 let se hrál v sobotu 30. září a v neděli 1. října ve Sportovním centru Pěšinky ve Světlé nad Sázavou. Mládež hrála ve dvou věkových skupinách a z celkových výsledků byly vyhodnoceny jednotlivě kategorie. Letošního krajského přeboru se zúčastnili nejen hráči z oddílů Krajského šachového svazu Vysočina, ale i hráči s trvalým pobytem v Kraji Vysočina.

0

Před 7 roky

Šachisté ŠK Světlá nad Sázavou vyhráli Česko-slovenskou extraligu družstev žen 2017

Od úterý 13. června se ve Sportovním centru Pěšinky ve Světlé nad Sázavou konal osmý ročník Česko-slovenské extraligy žen. Bojovalo se o tituly mistra České republiky družstev žen a mistra Slovenské republiky družstev žen.

0

Před 7 roky

Mladí šachisté se utkali ve Žďáře nad Sázavou

Ve středu 11. ledna se v sále Domu dětí a mládeže při Active SVČ ve Žďáře nad Sázavou odehrálo okresní kolo přeboru škol v šachu. Při rekordní účasti dvanácti týmů se mladí šachisté utkali stejně jako každý rok napříč kategoriemi v sedmikolovém turnaji švýcarským systémem.

0

Před 7 roky

Šachisté na Vysočině zahájili soutěže družstev

V říjnu tradičně začíná šachistům sezona týmových soutěží. Nejinak tomu je i letos. Nejprve proběhla první kola ve druhé lize krajské soutěži, o minulém týdnu se přidala první liga, krajský přebor a regionální soutěže.

0

Před 8 roky

Ve Světlé se o děti tradičně starali celé prázdniny

Po páté nabídl spolek Free Time Světlá dětem a rodičům jedinečnou službu. Na každý prázdninový týden připravilo příměstský tábor. Proběhlo celkem sedm táborů.

0

Před 8 roky