Velikonoční doprovázená pouť

Doprovázená pouť je starodávná technika sebepoznání. Nese s sebou znamení naší cesty životem. Je úkolem průvodce tato znamení vnímat, zvědomovat je. Doprovázené poutě využívali lidé od nepaměti jako místo setkání s druhými, se sebou, jako prostor pro poznání či pro spojení s energiemi Vesmíru, božstev apod. V současnosti je doprovázená pouť jednou z metod sebepoznání a pohybuje se mezi koučinkem, intuitivním rozhovorem a vlastní introspekcí.

0

Před 6 roky

Společná pouť lidí zdravých a handicapovaných v Humpolci

Rok 2018 zahájili Humpolečtí doprovázenou poutí, jejímž cílem se stala Zelená Hora u Žďáru nad Sázavou a její okolí. Společná pouť proto, že se opět sešli lidé s velmi rozdílnými osobními příběhy, rozdíleného věku a rozdílného pracovního směřování. Diverzita skupiny se pohybovala od mládeže až po seniory.

0

Před 6 roky

Společná doprovázená pouť lidí zdravých a handicapovaných

Spolky Kruhcentrum, z.s. a Medou, z.s, spolu s širokou veřejností se rozhodli vykročit do nového roku společně. 13.1.2018 se vydali na pouť na Zelenou Horu a nechali se inspirovat mnoha symbolikami cesty i vzájemnými zkušenostmi a osobními příběhy.

0

Před 6 roky

Společná doprovázená pouť lidí zdravých a handicapovaných na Křemešník

V sobotu 13. května se uskutečnila společná doprovázená pouť lidí zdravých a lidí se zdravotním postižením v oblasti Křemešníku. Akce navázala na předchozí poutě a stoupající počet účastníků byl důkazem, že jde o aktivitu smysluplnou.

0

Před 7 roky

Večer s psychoterapeutem, spisovatelem a divadelníkem Pjérem La Šé ´zem

V úterý 7. března od 18.00 navštíví Muzeum Dr. A. Hrdličky v Humpolci známý psychoterapeut, spisovatel, divadelník a blízký spolupracovník Jaroslava Duška, se svým pořadem O čem sní ženy a o čem sní muži z pohledu hlubinné psychologie.

0

Před 7 roky

Doprovázená pouť lidí zdravých a handicapovaných

V sobotu října proběhla další Doprovázená pouť lidí zdravých a lidí s handicapem se záměrem vzájemného poznávání a propojování našich světů. Doprovázená pouť se výrazně odvíjí od osobností účastníků a osobnosti průvodce. Průvodcem na této pouti byl Jan Bím. Na počátku putování přírodou se stanoví záměr, co má pouť přinést, kam půjde pozornost každého. V průběhu pouti průvodce komentuje různé situace a přírodní synchronicitu. Někdy dává úkoly směřující ke stanovenému záměru, někdy se jen j

0

Před 8 roky