Oslavy 100 let od vzniku Československa se po Jihlavě stěhují do Pelhřimova a do Žďáru nad Sázavou

V duchu motta celokrajských oslav Proletí 100letí se v rámci programu Festivalu Pelhřimov – město rekordů 2018 představí doprovodný program plný symbolů první republiky a připomenutí si úctyhodného výročí.

uniweb weby

Po Jihlavě, je Pelhřimov v pátek 8. června 2018 v podvečer další plánovanou zastávkou pro podívanou nevídané akrobatické show, na které nebudou chybět velkolepé pyrotechnické efekty nebo například největší česká vlajka.

Vedení města Pelhřimov a zástupci místní základní umělecké školy převezmou na Galavečeru rekordů část symbolického krajského stromu, který dozdobí dle vlastní fantazie a v září při vyvrcholení krajských oslav republiky vloží svou část stromu mezi ostatní okresy. V sobotu poputuje další část stromu do rukou vedení Žďáru nad Sázavou.


Svou krajskou, národní i celosvětovou premiéru si v Pelhřimově 8. června odbyde „lunaparková“ kovová atrakce ve tvaru pro náš národ symbolické obří osmičky. Ta nabídne jedinečnou podívanou nejen na fyzkulturní výkon speciálně připravených akrobatů pohybujících se v konstrukci za hranou běžných lidských výkonů a možností, ale i dechberoucí ohňovou show – to vše v jeden okamžik a jen pro Vás. Oslavte s námi stoleté narozeniny naší republiky v pátek v Pelhřimově a také v sobotu ve Žďáře nad Sázavou.

 

Buďte u toho, až se ve Vašem městě bude psát začátek historie nového století České republiky, protože platí: Stoletá republika? Nepůjde to bez publika!


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 05.06.2018 14:18
Video




0 +
 

Hlavní zprávy