Akce S vodítkem kolem světa pomohla azylu Dej pac!

Studenti projektové skupiny O(čiI)světa ze Soukromé vyšší odborné školy sociální, o. p. s., uskutečnili ve středu 26. dubna na podporu azylu Dej pac! a Městského útulku pro opuštěná a nalezená zvířata v Jihlavě charitativní akci S vodítkem kolem světa.

uniweb weby

„Konala se v prostorách divadelního klubu Horáckého divadla v Jihlavě a celá akce měla příjemnou komorní atmosféru. Večerem provázel Jiří Šalomoun. V průběhu akce se představia obě zařízení, která jsme se rozhodli touto akcí podpořit. Nejprve se se svými zážitky a zkušenostmi s prací v útulku přišel podělit pan Radek Fila z Městského útulku pro opuštěná a nalezená zvířata v Jihlavě. Přiblížil příběhy z útulku, které byly mnohdy úsměvné. Zpestřením byli mimo jiné i dva pejsci z útulku v Pístově, kteří nás přišli navštívit, to pan Fila vtipně kvitoval: Tito dva pejsci jsou tak hodní, že tu jsou vlastně za odměnu,“ přiblížila členka skupiny O(či)světa Šárka Svobodová.

Následovalo vyprávění Evy Janouškové z Vysoké školy polytechnické Jihlava, které doplňovaly fotografie, díky nimž se účastníci podívali až na Kubu a přiblížili si tamní život.  

Pro návštěvníky pořadatelé připravili mimo drobného občerstvení i výstavu fotografií pejsků z útulku v Pístově s jejich krátkými životopisy. Na památku si mohli fotografie zakoupit a pejsky tak také podpořit. „Nakonec se podařilo vybrat celkem 3 500 Kč. Ještě jednou moc děkujeme všem, co přišli. Těšíme se na dalších podobných akcích.“ uzavřela Šárka Svobodová.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
28.04.2017 09:55




0 +
 

Hlavní zprávy