Alpinning – originální český fitness program v centru Fanatic

Hledáte nový druh cvičení, které Vás zaujme, pobaví a zároveň Vás udrží ve výborné kondici? Přijďte do havlíčkobrodského Fanatic centra vyzkoušet Alpinning!

uniweb weby

„Alpinning je skupinové cvičení vycházející z toho nejpřirozenějšího pohybu – z chůze. Díky tomu je vhodné opravdu pro všechny bez ohledu na věk, pohlaví či fyzickou kondici.“, shrnuje zkušená lektorka havlíčkobrodského Fanatic studia Pavla.

V naší alpinningové aréně ve sportovním areálu Kotlina najdete celkem 10 strojů - Alpitracků, na kterých při tomto cvičení zapojíte a posílíte celé tělo. Během 60 ti minutové lekce spálíte velké množství kalorií, zlepšíte si svoji aerobní kapacitu, posílíte svaly stabilizující vaše tělo.

To vše při rytmu pečlivě vybrané hudby a pod vedením certifikovaných lektorů, kteří do lekcí vnáší svou sportovní odbornost a zkušenost a samozřejmě také dobrou náladu.

Protože jak praví motto tohoto unikátního programu: „Alpinning není jen procházka,ale správný krok k dokonalé postavě.

Stále váháte zda je to program právě pro Vás?

Tak ještě jednou ve zkratce:

  • přirozený pohyb vycházející z chůze

  • zapojení celého těla

  • výrazný výdej energie

  • samy si určujete intenzitu cvičení

  • zvýšení fyzické i duševní pohody

  • bez potřeby drahého vybavení, vystačíte si s teniskami

Pohybové studio Fanatic najdete v Havlíčkově Brodě v Bělohradské ulici a Fanatic Alpinning arénu v areálu Kotlina. Kromě Alpinningu si zde můžete zacvičit i Pilates, Funkční trénink, Port De Bras, Step aerobik nebo jógu. Více informací najdete na www.pohybovestudiofanatic.cz nebo na Facebooku.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy