Americký spisovatel C. D. Payne s LiStOVáNí.cz v Havlíčkově Brodě

Americký autor kultovní knihy s názvem Mládí v hajzlu C. D. Payne přijede v úterý 13. června do Havlíčkova Brodu. Příležitostí k cestě na Vysočinu bude scénické čtení z projektu LiStOVáNí.cz, které po loňském červnovém turné s Robertem Fulghumem přiváží na šňůru po Česku další literární hvězdu.

uniweb weby

Čtení se odehraje v sále Staré radnice v Havlíčkově Brodě od 17.30 pod taktovkou Krajské knihovny Vysočiny. V akci příznivci scénického čtení uvidí hned několik jeho knih (Mládí v hajzlu, Neviditelný, Nestydaté plavky nebo jeho poslední vydanou knihu - Zázrak v plechovce). Všechny knihy vydává nakladatelství Jota, které je spolupořadatelem turné po třiceti českých městech. Po představení se uskuteční autogramiáda C. D. Payna a samozřejmě bude možné si knihu na místě koupit. 

Program, který má C. D. Payne v Čechách, je strhující. Za deset dnů pozná dvacet měst a odehraje s LiStOVáNím 26 představení. Co si o tomto náročném turné myslí sám spisovatel, uvedl v rozhovoru s Lukášem Hejlíkem: „Doufám, že uvidím nějaká historická města, potkám pár svých pomatených čtenářů, ochutnám co nejvíc úžasných piv a možná způsobím jeden nebo dva mezinárodní incidenty.” 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy