Arakain Dymytry tour 2016 v Brodě

Na společné turné obsahující 25 koncertů v ČR se vydaly skupiny Arakain a Dymytry. Jejich hudební pouť začala v pátek 30. září v Holýšově a Bezno bude v sobotu 17. prosince svědkem posledního koncertu. Kulturní dům Ostrov Havlíčkův Brod je pořadatelem koncertu ve čtvrtek 27. října od 20.00.

uniweb weby

Arakain - jedna z nejznámějších rockových kapel u nás vznikla už v roce 1982 a funguje nepřetržitě do současnosti. Kapela prošla řadou personálních změn, v Arakainu se vystřídali i zpěváci jako Aleš Brichta, Lucie Bílá nebo Petr Kolář. V roce 2005 na postu zpěváka zakotvil Honza Toužimský, který v kapele působí do nynějška.  Obsazení Arakainu: Jiří Urban - kytara, Mirek Mach - kytara, Zdeněk Kub - basová kytara, Lukáš Doxa Doksanský - bicí a Honza Toužimský - zpěv.

Skupina Dymytry je známá svými predátorskými maskami. Hraje ve složení: Jan Protheus Macků - zpěv, Jirka Dymo Urban - kytara, Jan Gorgy Görgel - kytara, Artur R2R Mikhailov - baskytara a na postu bubeníka se střídá Miloš Meier a Eda Štěpánek. Speciálním hostem koncertu bude metalová kapela z Ostravy Absolut Deafers. Kdo má rád hard rock a metal si nenechá ujít koncert v Havlíčkově Brodě.

Pořadatel hudební akce KD Ostrov vyhlašuje soutěž o 4 vstupenky. Otázka zní: „Podle čeho vznikl název skupiny Dymytry?“ Správnou odpověď pošlete do čtvrtka 27. října do 12.00 na mailovou adresu hudbasoutez@seznam.cz
Uveďte své jméno včetně mobilního čísla pro včasné upozornění na výhru.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 24.10.2016 08:46




0 +
 

Hlavní zprávy