Baseballisté Třebíče míchají pořadím extraligy

Baseballisté Třebíče jako nováček extraligy rozhodně nehrají v nejvyšší soutěži roli outsidera, ale významně míchají kartami s průběžným pořadím. Naposledy se o tom na vlastní kůži přesvědčil loňský vicemistr Kotlářka Praha. Nuclears pražský tým Na Hvězdě nejdříve porazili 3:0 a v následné odvetě si dlouho drželi těsné vedení.

uniweb weby

Kotlářka, která stále bojuje o play-off, dokázala v sedmé směně vyrovnat a v nastavené extrasměně nakonec urvala cenné vítězství 2:3.

První utkání za Třebíč celé odházel Devon Barker. Na pálce se dařilo z odchovanců Nuclears Dominikovi Doležalovi a Jiřímu Novotnému. Oba si připsali hit, stažený doběh a sami dokázali v utkání skórovat. Hit a stažený doběh zaznamenal také Američan ve službách Třebíče Taylor McKnight.

V odvetě se domácí Nuclears dostali do vedení 1:0 hned v dohrávce první směny po útočné ulívce Radima Novotného a dvou hitech do zadního pole. Výborně házející Wesley Judish v dresu Třebíče Kotlářku téměř celý zápas k ničemu nepustil. Až v sedmém inningu se podařilo Martinovi Mužíkovi po dlouhém odpalu obsadit druhou metu a po hitu Joea Truesdala doběhnout pro vyrovnávající bod. O těsném vítězství 2:3 pak Pražané rozhodli až v nastavené desáté směně.

K výkonům baseballistů Nuclears bude směřovat pozornost i během posledního kola základní části Extraligy, ve kterém odehrají dvě utkání s Technikou Brno. Ta má stále šanci na postup do play-off, ale pouze v případě, že ani jednou nezaváhá. Přijďte podpořit tým z Vysočiny v pátek 14. července od 18.00 na třebíčskou Hvězdu.

Opravdová lahůdka je pak pro příznivce sportu připravena Na Hvězdě ve středu 19. července, kdy zde tým Nuclears od 17.30 přivítá dvacetinásobné mistry ČR Draky Brno ve finále Českého baseballového poháru. Utkání bude živě přenášet televizní stanice ČT Sport.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 11.07.2017 09:50




0 +
 

Hlavní zprávy