Baseballový klub pořádá Baseballový den

V rámci sedmého ročníku baseballového turnaje pro základní školy, který 20. dubna v areálu ZŠ Otokara Březiny pořádá Baseballový klub Ježci Jihlava se utkají více než tři stovky dětí jihlavských škol.

uniweb weby

„Těší mne, že zájem o baseball v Jihlavě roste, přestože není povědomí o našem klubu stále dostatečně rozšířené. Už nyní s jistotou víme, že se nám podaří překročit hranici tří set dětí, které budou na školním hřišti ZŠ Otokara Březiny v Jihlavě v jedinou chvíli hrát baseball. Tím se nám podařilo během sedmi ročníků tento turnaj základních škol povýšit na možná největší sportovní akci pro mládež v Jihlavě,“ uvádí k akci její pořadatel Martin Tulis, hlavní trenér Baseballového klubu Ježci Jihlava.

Oproti minulým rokům je letošní turnaj navíc součástí Baseballového dnu, zařazeného do programu ČUS-Sportuj s námi, který dopolední turnajovou část rozšiřuje odpoledním sportovním program pro rodiny s dětmi. Děti i jejich rodiče, si v řadě dovednostních disciplínách ověří svoji šikovnost v baseballových dovednostech. Na závěr celého dne proběhne ukázkový trénink baseballistů do devíti let a otevřený trénink pro všechny malé sportovce toužící se tréninku zúčastnit a zkusit si být baseballistou.

Program
8.30-11.00 Turnaj základních škol

12.00-16.00 Dovednostní soutěže pro rodiny s dětmi
16.00-17.00 Ukázkový trénink baseballistů do devíti let
17.00-18.00 Otevřený trénink baseballu pro zájemce z řad dětí


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy