BM Fitness obhájil na MČR pátý titul v řadě

Hned tři cenné kovy si havlíčkobrodský klub BM Fitness přivezl Mistrovství České republiky v Plzni. Brodačky na něj vyrazily s těmi nejvyššími ambicemi. Tři stepařské týmy a dvě jednotlivkyně předvedly na vrcholu sezóny to nejlepší, co v nich je.

uniweb weby

Nově složený juniorský tým: Lucie Borovská, Dominika Rákosníková, Tereza Kubátová, Lenka Vondráčková, Kristýna Beránková, Jana Vacková, Eliška Mokrá a Eliška Ondráčková se ve finále vyvaroval chyb ze sobotního semifinále a může se tak těšit ze zisku stříbrných medailí.

V kategorii kadet step grande měl BM Fitness hned dvojnásobné zastoupení. Svůj pátý mistrovský titul v řadě získaly starší kadetky ve složení Veronika Jíchová, Petra Satrapová, Marie Kubátová, Karolína Koudelková, Jitka Rakušanová, Nela Fruhbauerová, Barbora Pešková, Markéta Nováková, Natálie Šantrůčková a Karolína Hánělová. Mladší kadetky ve složení Adéla Pospíchalová, Valerie Medová, Anna Letková, Karolína Chadimová, Klára Novotná, Julie Adamcová, Lucie Doležalová, Anna Mokrá a Justýna Koudelková, které jsou v této kategorii poprvé, nezůstaly pozadu a umístily se hned v závěsu svých starších kolegyň na druhém místě.

BM Fitness v Plzni reprezentovaly i dvě singlistky. V širokém poli závodnic se kadetka Nela Bartušková umístila na 17. místě. Mezi juniorskou špičkou se neztratila Kristýna Beránková, která skončila na 10. místě. 

V neposlední řadě se může havlíčkobrodský klub pyšnit i mistryní ČR v kategorii senior step grande. Trenérka Lucie Zelenková v hostitelském klubu AC Brno získala po napínavém boji zlato. Na oslavy teď ale brodské šampionky nemají čas. Už dnes se totiž přesouvají do holandského Leidenu, kde se koná světový šampionát.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy