Broští Hroši končí první část extraligy pátí

Brodští softbalisté jsou před letní přestávkou na pátém místě nejvyšší soutěže. Extraliga bude pokračovat v polovině srpna. Hroši hostí v sobotu 19. srpna Slavii Plzeň a v neděli 20. srpna pražské Spectrum. Ještě před tím je ale čeká druhý kvalifikační turnaj o finále Českého poháru.

uniweb weby

Po prvním turnaji jsou Hroši pátí a k postupu do Final four se musí dostat do první čtveřice.

Na konci srpna čeká Hrochy účast na Super Cupu v holandském Utrechtu. Hroši půjdou do boje o klubového mistra Evropy značně posíleni a s cílem pokusit se vybojovat poslední titul, který jim v klubové pokladnici ještě chybí. 

Hroši Havlíčkův Brod – junioři ČR 12:0 a 5:2
„Proti reprezentaci do 19 let, která startuje v soutěži na divokou kartu si Hroši připsali dvě povinné výhry,“ popsala trenér Dušan Šnelly.

Hroši Havlíčkův Brod – Most 5:3 a 14:16
„V prvním zápase jsme podali slušný výkon a soupeř zkorigoval výsledek až v poslední směně. Odveta se ale postupně proměnila v černý sen. Nadhazovačům se vůbec nedařilo a obrana je svým výkonem rozhodně nepodržela. Přesto jsme v polovině zápasu vedli 11:5 a před dohrávkou zápasu 14:9. Ani to však na výhru nestačilo. Hráči předvedli v poslední směně tragikomický výkon a po sérii pěti neuvěřitelných po sobě jdoucích chyb darovali soupeři už téměř ztracený zápas,“ hodnotí Dušan Šnelly.

Hroši Havlíčkův Brod – Chomutov 3:4 po pr. a 5:2

„V koncovce úvodního zápasu měli domácí několik možností rozhodnout, ale vlastní nemohoucností zápas ztratili. V odvetě jim zajistil výhru  Dan Bukáček, který svými odpaly zařídil čtyři z pěti doběhů,“ uzavřel havlíčkobrodský kouč.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
23.06.2017 10:46




0 +
 

Hlavní zprávy