Čokoládový Festival 2018 se vrací do Havlíčkova Brodu

Od pátku 9. do neděle 11. března se v Kulturním domě Ostrov v Havlíčkově Brodě uskuteční Čokoládový Festival s kulinářskou přehlídkou a prodejními stánky s čokoládovými delikatesami. Čokoládový Festival 2018 pořádá v Havlíčkově Brodě po druhé agentura ChrisEvents.

uniweb weby

Čokoládový festival se představí na prostranství o rozloze jednoho tisíce metrů čtverečních a návštěvníkům nabídne čtyři hlavní sekce. Kulinářskou přehlídku, na které  šéfkuchaři předvedou své nápadité recepty, prodejní stánky partnerských organizací a dětský koutek.

Návštěvníci se mohou těšit na kulinářskou přehlídku šéfkuchaře Marka Váni, který bude připravovat jídla podle zajímavých receptů: čokoládové pralinky s moučnými červy, dýňovou polévku s bílou čokoládou v suchém ledu nebo vanilkovou krupicovou kaši z espumy s čokoládovým sněhem. Chybět nebude ani šéfkuchař Jiří Holub z Sirupárny Olomouc bude vařit kuřecí prsa na čokoládovém likéru nebo omáčku mole poblano z čokolády. Firma Tupperware učí děti vyrobit čokoládový donut.

Na návštěvníky čeká také soutěž o skútr Blade 125. Na místě konání instalují pořadatelé skútr ozdobený čokoládovými mincemi. Návštěvníci mohou zkusit tipovat, kolik kusů mincí je na skútru. Losování bude probíhat se všemi správnými odpověďmi na konci sezony a vítěz vyhraje skútr.

Návštěvníci budou mít možnost ochutnat a zakoupit si různé druhy čokolád u stánků společností: Kamila chocolates, Kamelie – Víno z Francie, Mr. Vonka, Šmakujto, Čokoláda XC - XOCO Club, Seneca Café, BonBon, , ČokoKebab, Sirupárna, Dobrá Svačina, Janek Chocolate, Jablíčko, Lyra čokoláda, Tupperware, Atelier Sladkostí, Al Andalous nebo ochutnat vafle, čokoládové víno, čoko-kebab a další.

Čokoládový festival 2018 se koná v pátek od 14.00 do 18.00, v sobotu od 10.00 do 18.00 a v neděli od 10.00 do 17.00.

Vstupné činí 60 Kč (35 Kč pro seniory/ 35 Kč pro studenty). Děti a mládež do šesti let mají na akci vstup zdarma. 

Více informací na www.cokoladovy-festival.cz nebo Facebooku



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy