Další úspěch tanečníků jihlavského Elvisu

O víkendu 21. října se jihlavští tanečníci z rokenrolového klubu Elvis Jihlava vypravili na dvě mezinárodní soutěže. Na Mistrovství světa do Belgie vyrazili v kategorii Žáci úřadující mistři České republiky Daniel Menšík a Nela Šedová, kteří se těsně neprobojovali do čtvrtfinále mezi čtyřiadvacet nejlepších párů a obsadili 25. místo z jednačtyřiceti tanečních párů.

uniweb weby

Jejich starší kolegové v kategorii Junior Dušan Valenta a Kateřina Žahourková brali na tomto šampionátu 31. místo z pětačtyřiceti párů.

„Druhá část klubu vyrazila na soutěž do Říčan u Prahy, které se zúčastnily páry a formace z domácí scény, Slovenska, Polska a Německa. Jihlavu zde zastupoval v žákovské kategorii pár Filip Šandera - Gabriela Kloudová, který se radoval z bronzového umístění. V kategorii Malé dívčí formace děti si formace Starlet vytančila nepopulární čtvrté místo. Starší tanečnice z formace Skittles ve stejné kategorii už tradičně zvítězily, když už více než rok nenašly ve své kategorii přemožitelky,“ přiblížila Zuzana Javůrková z jihlavského klubu Elvis.

Poznámka redakce: pokud máte rádi taneční umění ve stylu burlesque, pokračujte na stránku burlesque show.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 23.10.2017 10:12




0 +
 

Hlavní zprávy