Do Třeště se zase po roce sjedou příznivci grilování

Revoluční ulice v Třešti bude v sobotu 23. září patřit grilovačům, opékačům a všem, kteří se budou chtít setkat s přáteli u svých grilů, předvést svoje originální recepty a třeba i získat příjemnou cenu. V 10.00 startuje další ročník Jednorožného rožnění.

uniweb weby

Program bude moderovat Roman Mikeš a následovat bude hudební kapela Preston. Nebude chybět rodeo s jednorožcem, které je symbolem této akce. Děti i dospělí se mohou pokusit zkrotit tohoto divokého jednorožce a ti úspěšní neodejdou s prázdnou. 

„Divadlo Malvína přiveze 15 minut před 11.00 pohádku Čert a Káča, bavič a vypravěč fórů Milan Pitkin vystoupí s téměř hodinovým programem a přibližně ve 13.00 vyhlásí nejlepší grilovanou pochoutku,“ informuje vedoucí odboru kultury města Třešť Romana Šťastná s tím, že odpoledne si děti užijí animační program plný písniček, tance a soutěží s Mírou Kaplanem a po celý den bude k dispozici výtvarná dílna, kterou pro návštěvníky připravují Centrum pro rodinu a sociální péči v Třešti a DDM Třešť. Skákací hrad, malování na obličej, malování na silnici a malý trh, to vše na třešťském náměstí v čase od 10.00 do 17.00 za každého počasí. 

Foto: Město Třešť

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy