Ensemble Martinů zakončí jarní sezonu Kruhu přátel hudby v Třebíči

Na posledním koncertě Kruhu přátel hudby v jarní sezoně se představí v úterý 9. května od 18.00 ve foyeru divadla Pasáž v Třebíči pražské klavírní kvarteto Ensemble Martinů.

uniweb weby

Ansámbl hraje ve složení Miroslav Matějka (flétna), Veronika Panochová (housle), Bledar Zajmi (violoncello) a Štěpán Kos (klavír) a svým projevem a zvukovostí je jedním z nejvýraznějších souborových uskupení v České republice. Ensemble nahrál deset CD a DVD pro renomované vydavatele, desítky snímků pro Český rozhlas, Českou televizi, hudbu k filmu. Do současnosti uskutečnil přes půl druhého tisíce vystoupení. Věhlas si získal i svými literárně hudebními projekty s legendami českého herectví. Ensemble Martinů vystoupil v tuzemsku na většině zásadních pódií či mezinárodních hudebních festivalech a třebíčským posluchačům nabídne atraktivní pořad slavných drobností z pera Mozarta, Schuberta, Ravela, Dvořáka, Martinů, Piazzolly aj. 

V rámci spolupráce se ZUŠ Třebíč vystoupí společně se souborem Ensemble Martinů Veronika Velková, žákyně 1. ročníku (hra na housle ze třídy uč. Jakuba Lojdy, DiS.) a zahraje s nimi Polonézu autorky Evy Bublové. 

Na koncertě bude také možnost zakoupit abonentní legitimaci na další sezonu.

Vstupenky na koncert jsou v prodeji u pokladny Národního domu, Karlovo náměstí 47, Třebíč – tel.: 568 610 013 a na www.mkstrebic.cz  přes E-VSTUPENKY.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
so 06.05.2017 13:42




0 +
 

Hlavní zprávy