Firemní den v Havlíčkově Brodě pomůže mladým s hledání práce

Hospodářská komora Havlíčkův Brod pořádá v úterý 14. listopadu v klubu Oko v Havlíčkově Brodě malý veletrh pracovních příležitostí nazvaný Firemní den. „Jedná se o aktivitu v rámci projektu Na správné místo, který Hospodářská komora připravuje společně s dalšími partnery v rámci tzv. Teritoriálního paktu zaměstnanosti.

uniweb weby

Aktivity projektu jsme zaměřili na studenty posledních ročníků středních, vyšších odborných a vysokých škol, ale také absolventy hledající uplatnění na trhu práce, kteří nejsou starší 25 let. Firemní den umožní mladým lidem zorientovat se v nabídce pracovních příležitostí místních firem, které se budou moci na akci prezentovat. Studenti a absolventi tak mohou navštívit každou ze zastoupených firem, pohovořit s personalisty a zástupci firem o možnostech uplatnění, nabízených pracovních pozicích a pracovních podmínkách,“ popsal Aleš Kadlec z Hospodářské komory Havlíčkův Brod. 

Součástí firemního dne budou i workshopy na téma, jak zvládnout přijímací pohovor a úspěšně se prezentovat u výběrového řízení. Cílem firemního dne je přiblížit studentům místní zaměstnavatele a zvýšit jejich kompetence k nalezení vhodného zaměstnání.      

Hospodářská komora Havlíčkův Brod nabídne absolventům také exkurze do různých firem, při kterých mohou využít například pohovor s personalistou a seznámit se s tím, jak vypadá běžný pracovní den. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy