Firma Podzimek a synové pomáhá potřebným nejen na Vysočině

Třešťská společnost Podzimek a synové, s. r. o., podpořila počátkem února potřebné, když se podílela finančně na pořízení sociálního vozu pro Integrační centrum Zahrada v Praze 3. Podobným aktivitám se v Třešti věnují pravidelně.

uniweb weby

„Uvědomujeme si, že všichni nestojíme na stejné startovní čáře. Uvědomujeme si, že naše vůle, úsilí a úspěch stojí na obrovském štěstí. Uvědomujeme si, že je samozřejmé pomáhat tam, kde štěstí bylo skoupé. Bylo nám ctí předat sociální vůz, na jehož pořízení jsme se finančně podíleli, určený pro Integrační centrum Zahrada v Praze 3. Denní stacionář navštěvují děti s kombinovaným postižením ve věku od šesti do dvaceti let. Jejich závažné mentální i pohybové postižení vyžaduje každodenní individuální pedagogickou a rehabilitační péči, jejíž snahou je napomoci rozšíření možností pohybu, kontaktu, vyjádření svých potřeb a prozkoumání okolního světa.
Věříme, že nový vůz pomůže pečujícímu personálu i klientům v každodenním životě, a přejeme ať slouží ke spokojenosti všech,“ uvedl Martin Podzimek, ředitel třešťské společnosti.
Poděkování za integrační centrum vyjádřil jeho jednatel Miroslav Káninský. „Děkujeme za spolupráci při realizaci projektu Sociální automobil Dacia Dokker, který je určený pro organizaci Integrační centrum Zahrada v Praze 3,“ uvedl Miroslav Káninský, jednatel společnosti. Podobným aktivitám se vedení firmy chce věnovat v letošním roce i na Vysočině a se stávajícími partnery bude pokračovat ve spolupráci.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy