Hasiči zasahovali v pondělí na Vysočině u několika nehod

V pondělí 26. února museli hasiči vyjet hned k několika haváriím na Třebíčsku, Jihlavsku a dálnici D1. Zdravotníci museli ošetřit dva zraněné účastníky.

uniweb weby

V Třebíči před polednem se střela tři osobní auta a nehoda si vyžádala jedno zranění. Na místo do Znojemské ulice vyjeli profesionální hasiči z Třebíče. „Při nehodě se zranila jedna osoba a skončila v péči zdravotníků,“ přiblížila Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině.
Na dálnici havaroval v pondělí po osmé hodině večer řidič s dodávkou, také on skončil v péči zdravotníků. „Dopravní nehoda dodávky se stala na 164. km dálnice D1 ve směru na Prahu. Na místě zasahovali profesionální hasiči z Velké Bíteše, Velkého Meziříčí a Rosic.
Při nehodě se zranil řidič dodávky a zdravotníci ho po nezbytném ošetření převezli sanitním vozem k dalšímu ošetření do nemocnice. Po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému byl provoz na dálnici ve směru na Prahu omezen,“ doplnila Petra Musilová.

Třetí nehoda dvou osobních aut u Puklic na Jihlavsku se obešla bez zranění. „Po jednadvacáté hodině došlo k dopravní nehodě dvou osobních vozidel na silnici u Puklic na Jihlavsku. Na místo vyjeli jednotka profesionální hasiči z Jihlavy,“ uzavřela tisková mluvčí.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy