Humpolecký Šatník na jarmarcích: Pro děti má dílničky, pro maminky zase originální jarní dekorace

Nadcházející dvě jarní soboty budou pro humpolecké Středisko charitní pomoci, takzvaný Šatník, ve znamení tvoření. Na apríla, tedy 1. dubna, se vedoucí jedné ze služeb Oblastní charity Havlíčkův Brod Lenka Hložková chystá na velikonoční jarmark do Kejžlice. O týden později budou veselé jarní dekorace ze Šatníku zdobit velikonoční výstavu v Kalištích u Humpolce.

uniweb weby

Jarmark v Kejžlici bude nejen o prodeji již hotových dekorací, ale také o tvořivých dílničkách. Lenka Hložková si připravila jednoduchou, ale zároveň zábavnou činnost pro nejmenší děti. „Začneme asi ve dvě hodiny odpoledne v kejžlickém sále,“ pousmála se vedoucí Šatníku s tím, že podrobnosti neprozradí, aby se děti, které dorazí, měly na co těšit.

V sobotu 8. dubna pak výrobky ze Šatníku vycestují na tradiční prodejní výstavu do kališťského Penzionu Mahler. Velikonoční expozice bude otevřena od 10.00 do 18.00. V případě obou akcí se k dekoracím ze Šatníku připojí také drobnosti z dalších služeb Oblastní charity Havlíčkův Brod, a to z ledečské Sociálně-terapeutické dílny pro klienty s postižením a z humpolecké Astry – denního centra pro seniory. 

Výtěžek z prodeje poputuje na podporu činností Oblastní charity Havlíčkův Brod. Velikonoční dekorace lze v těchto dnech zakoupit také přímo v sídle

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy