Jan Rejžek opět v Brodě U Notáře

Poetické podkroví kavárny U Notáře v Havlíčkově Brodě hostí ve čtvrtek 15. března od 19.00 Kaleidoskop Jana Rejžka, který volně navazuje na programy, které připravoval za minulého režimu po celé republice.

uniweb weby

Pořad trvající více než dvě hodiny se v první polovině zaměří na Ukázky z domácí tvorby, která takřka nezní v rozhlase veřejnoprávním, natož komerčním, Výročí týdne (aktuální vzpomínka či miniprofil právě zesnulé osobnosti hudebního světa, nebo naopak oslava narozenin), Zámek hrůzy (připomenutí největších „perel“ strašidel normalizačního popu, která se kupodivu vracejí…), Nepovinnou četbu - upozornění na zajímavý knižní titul v záplavě novinek, jež vycházejí a Historický kalendář (téměř každý den je nějaké zajímavé hudební výročí, takže pro uvedení do souvislostí a konstatování, jak čas letí…) .

O přestávce mohou návštěvníci napsat na připravené lístečky dotazy všeho druhu, které se během druhé poloviny, nazvané Letem světem - aneb průřez nejzajímavějšími zahraničními alby poslední doby a nejpestřejšími styly a žánry, vynasnaží zodpovědět. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy