Jihlavští policisté žádají veřejnost o pomoc

Jihlavští policisté objasňují případ napadení, ke kterému došlo v listopadu v Jihlavě v areálu zábavního a obchodního centra. Vyzývají, aby se přihlásil muž, který byl v zábavním podniku svědkem útoku, a následně byl před podnikem sám fyzicky napaden.

uniweb weby

K případu došlo v pátek 17. listopadu v obchodním a zábavním centru v Březinově ulici v Jihlavě. „Kolem půl páté ráno vznikl v zábavním podniku konflikt mezi dvěma muži, který se po zásahu okolních lidí uklidnil. Jeden z těchto mužů ale poté v prostoru u baru fyzicky napadl jiného návštěvníka, který po úderu utrpěl zranění v obličeji. Agresivní muž poté musel podnik opustit, když se ale dostal do venkovního prostoru před podnikem, aktivně se zapojil ještě do rvačky, ke které došlo na ochozu areálu,“ uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová s tím, že dva účastníci konfliktů utrpěli zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření, jeden z nich byl zdravotnickou záchrannou službou převezen z areálu zábavního a obchodního centra na ošetření do nemocnice.

„V zájmu prověřování by ale policisté potřebovali zjistit ještě totožnost muže, který byl svědkem napadení v podniku u baru a dále byl sám před zábavním podnikem fyzicky napaden.  Muž v podniku po fyzickém napadení u baru, kterého se on sám nijak neúčastnil, přišel ke zraněnému, jež v tu dobu seděl na sedačce u stolku a držel si na obličeji ubrousek, a chvíli u něho stál. Když zraněný vstal a odešel za účelem lékařského ošetření, muž podnik také opustil a vyšel ven, kde byl sám fyzicky napaden. Tento muž má hnědé krátké vlasy a je střední postavy. Měl na sobě oblečenou tmavou bundu a pod ní světlé triko. V jeho blízkosti se pohyboval muž se světlejšími vlasy oblečený v červené bundě a kabelou zavěšenou na rameni přes střed těla,“ dodala Jana Kroutilová.

Pro policisty je důležité, aby se na tísňovou linku přihlásil muž, který se stal svědkem fyzického napadení v podniku a sám byl pak před zábavním podnikem napaden. „Žádáme tohoto muže, který je zachycen na fotografiích, případně občany, kteří ho znají, aby se přihlásili na tísňovou linku 158,“ uzavřela Jana Kroutilová.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 28.12.2017 12:37




0 +
 

Hlavní zprávy