Karnevalové masky tančily a soutěžily v Rozsochatci

První březnový víkend byl v Rozsochatci tradičně v duchu příprav a konání dětského karnevalu. V sobotu 4. března připravovaly členky svazu žen výzdobu v kulturním domě, následovala členská výroční schůze ZO ČSŽ a poté měly členky posezení k nadcházejícímu Svátku žen - MDŽ.

uniweb weby

Po večeři, kterou připravil hostinský Martin Štěpán, dostaly členky od místních mladých hasičů ručně vyrobené papírové kytičky. Následovala volná zábava a povídání u kroniky a fotografií místní organizace, které připomínají společné akce.

V neděli 5. března pokračovaly ráno přípravy na karneval. Ženy z vlastnoručně napečeného cukroví přichystaly na stoly pro hosty občerstvení a nafoukly balónky na dozdobení prostor. Ve 14.00 začalo dovádění dětských masek. Děti tancovaly a též se s chutí hlásily do různých her a soutěží, které tentokrát připravil spolu s členkami svazu žen DJ Jan Fousek, a soutěžemi provázela slovem moderátorka Kristýna Jirásková.

Každá maska dostala sladkou odměnu. Všechny děti, které první březnovou neděli na karneval v Rozsochatci přišly, si losovaly ke své vstupence tři věcné výhry z pestrých cen od členek ZO ČSŽ a od sponzorů. Vyhlášena byla i výtvarná soutěž na téma Karneval, která probíhala na místě, a vylosovaný výherce Vítek Rejzek si odnesl stavebnici. Domů se všichni rozcházeli, plní pěkných zážitků, přestože byl program na rychlo upraven, protože původně pozvaný DJ onemocněl krátce před karnevalem.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy