Kde byl René na prázdninách? Jaké jsou hranice intimity a identity?

Odpovědi na otázky Kde byl René na prázdninách? Jaké jsou hranice intimity a identity? mohou zájemci najít v prostorách pobočky ČSOB, a. s., v Havlíčkově Brodě, kde je do čtvrtka 6. října prodloužena výstava fotografií Norberta Tapperta (nar. 1976, Snina).

uniweb weby

Tento vystudovaný fotograf (ŠUP v Košicích) působil v umělecké skupině zvané Ignorantská generace. Řadu let žije v Praze, kde se věnuje především vizuální produkci. Výstava představuje výběr ze sérií fotografií Prvé Geňo, v Noříkově Vidění, Prázdniny s Reném a Jesus Saves z cyklu Norbis pictus. Autor v něm hravě provází po neviditelné stále se měnící hranici nekonečného příběhu intimity. Stejně tak jako klade neodbytné otázky identity a vnímání skutečnosti. Dává tím nahlédnout skrytému a skrývajícímu se v našem vlastním vědomí. 

Více na www.tappert.cz a www.facebook/com/Tappert.Norbert.

Z prodeje děl bude 20 procent věnováno na podporu projektu Umím žít sdružení Beruška HB, z. s. Navazuje tím na předloňský Můj životní cíl, jehož účelem bylo pomoci dětem z dětských domovů uvědomit si svůj životní cíl. Tentokrát podpoří děti ve hledání způsobu a cest k jejich naplňování i  toho, jak plně žít. Více na www.beruskahb.cz.

Od pondělí 10. října lze v prostorách ČSOB, a. s., v Havlíčkově Brodě zhlédnout výstavu kaligramů a obrazů havlíčkobrodského výtvarníka Daniela Korába.

Autorka článku: Petra Kubešová



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 28.09.2016 19:00




0 +
 

Hlavní zprávy